Amazon Daily Quiz Answers 11th January (8AM-12PM) Play & Win 10000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz Answers for 11th January 2021. Submit Amazon Quiz Answers & Win 10000 Amazon Pay Balance for Blessed Participants in Now’s Amazon Quiz Daily contest. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of the Quiz will soon be announced on the same day at Amazon Quiz Detective Department. Employ correct answers in Amazon App to Win Amazon Daily Quiz. Get All of the Latest Amazon Quiz Answers here. Amazon Daily Quiz is the best way to gain knowledge.

 

Step 1.  Download The Amazon App From Google Play Store or Apple App Store

Step 2.  Open & Sign in to the Amazon App

Step 3.  Tap On The Top Left Corner.

Step 4.  Find Programme & Features & Tap on that.

Step 5.  Then Select Fun Zone.

Step 6.  Find Amazon Daily Quiz.

Step 7.  Select the Quiz.

Step 8.  Answer All Quiz Questions Properly To Enter in Lucky Draw & Win 15000 Amazon Pay Balance.

Answer Updated Time 8:10. If you don’t see Please [ Update

Amazon Daily Quiz Contest Details – 11th January (8 AM – 12 PM)

  • Amazon Quiz Today Prize – Win 10000 Amazon Pay Balance
  • Quiz Date – 11th Jan (8 AM-12 PM)
  • Winner Announcement – Today @ 12PM

Join Our Telegram Group  

 

Today’s Amazon Quiz Answers – Win 10000 Amazon Pay Balance

Question 1. Meaning “day” in Latin, what new name is given by Facebook to its cryptocurrency ‘Libra’?
Answer – Diem

Question 2. The World Economic Forum will hold its 2021 annual meeting in which city instead of its traditional home of Switerzland?
Answer – Singapore.

Question 3. December 6 is observed as the Mahaparinirvan Divas by millions of followers and admirers of which great Indian?
Answer – BR Ambedkar

Question 4. These mythical creatures, Found on Church buildings around the world, protect stone walls during rain. Name this creature.
Answer – Gargoyle

Question 5. Name This Character from a famous Stephen King Novel?
Answer – Pennywise 

Click Here to Play Amazon Quiz Now 

 

Amazon 11th January Daily Quiz Terms & Condition – Win 10000 Amazon Pay Balance

1. This Contest has started on 11th Jan 2021 08:00:00 & will continue till same day 11:59:59 IST ( Contest Period )

2. To Be Eligible for the Contest, Throughout the Contest Phase, You Have To Sign-on Your Amazon Account. 

3. Once You Have Signed-In For Your Amazon Account. You May Engage By Adding to The Amazon Quiz Page. Where 5 Contest Posted Throughout The Contest Period.

4. Thereafter, If you Answer All Quiz Question Correctly. Then You’re Going to Be Qualified for A Lucky Draw That May be Completed a High Amount of Participants Who’ve Answers Correctly Like You.

5. The Draw Of Lots Will Be Performed At the End Of The Contest Period A Total Range of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw of Lots.

6. The Declared Winners Qualified to Receive Growing Amazon Daily Quiz Each ( Hereinafter Known As”Prize”)

7. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize Depending on The Requirements Prescribed Under In Theses T&C.

We Hope That This Amazon Daily Quiz Will Lucky For You.
Best of Luck.

 

  • Past Amazon Daily Quiz Answers

Question 1. Not being able to decide on a “Word Of The Year,” which Publication is instead released a “Word of an unprecedented Year” Year reports in 2020?
Answer – Oxford Dictionary.

Question 2. Which of these is India’s first Earth-imaging satellite startup that will soon put a constellation of 30 microsatellites in Orbit?
Answer – Pixxel.

Question 3. In December 2020, who acquired Boston Dynamics – a company known for its dynamic, highly mobile robots?
Answer – Hyundai.

Question 4. Known as the east side gallery where is couples taking their picture?
Answer – Berlin Wall

Question 5. Name the currency which was invented in 2008?
Answer – Bitcoin.

Leave a Reply