Amazon Daily Quiz Answers 12th January (8AM-12PM) Play & Win Phillips Induction Cooktop

Amazon Quiz Answers for 12th January 2021. Submit Amazon Quiz Answers & Win Phillips Induction Cooktop for Blessed Participants in Now’s Amazon Quiz Daily contest. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of the Quiz will soon be announced on the same day at Amazon Quiz Detective Department. Employ correct answers in Amazon App to Win Amazon Daily Quiz. Get All of the Latest Amazon Quiz Answers here. Amazon Daily Quiz is the best way to gain knowledge. 

Step 1.  Download The Amazon App From Google Play Store or Apple App Store

Step 2.  Open & Sign in to the Amazon App

Step 3.  Tap On The Top Left Corner.

Step 4.  Find Programme & Features & Tap on that.

Step 5.  Then Select Fun Zone.

Step 6.  Find Amazon Daily Quiz.

Step 7.  Select the Quiz.

Step 8.  Answer All Quiz Questions Properly To Enter in Lucky Draw & Win Phillips Induction Cooktop.

Answer Updated Time 8:10. If you don’t see Please [ Update

Amazon Daily Quiz Contest Details – 12th January (8 AM – 12 PM)

  • Amazon Quiz Today Prize – Win Phillips Induction Cooktop
  • Quiz Date – 12th Jan (8 AM-12 PM)
  • Winner Announcement – Today @ 12PM

Join Our Telegram Group  

 

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Phillips Induction Cooktop

Question 1. In December 2020, Google announced the shutting down of which 3D-object creation and library platform?
Answer – Google Poly

Question 2. Which country will host the Asia Cup Cricket tournament in 2021?
Answer – Sri Lanka. 

Question 3. Which Internation organization recently published the ‘Global Wage Report”?
Answer – ILO.

Question 4. Name this character from the popular children’s television show ” Gali-Gali Sim-Sim” 
Answer – Elmo.

Question 5. By looking at this picture, name the holiday associated with this vegetable?
Answer  – Halloween

Click Here to Play Amazon Quiz Now 

 

Amazon 12th January Daily Quiz Terms & Condition – Win Phillips Induction Cooktop

1. This Contest has started on 12th Jan 2021 08:00:00 & will continue till same day 11:59:59 IST ( Contest Period )

2. To Be Eligible for the Contest, Throughout the Contest Phase, You Have To Sign-on Your Amazon Account. 

3. Once You Have Signed-In For Your Amazon Account. You May Engage By Adding to The Amazon Quiz Page. Where 5 Contest Posted Throughout The Contest Period.

4. Thereafter, If you Answer All Quiz Question Correctly. Then You’re Going to Be Qualified for A Lucky Draw That May be Completed a High Amount of Participants Who’ve Answers Correctly Like You.

5. The Draw Of Lots Will Be Performed At the End Of The Contest Period A Total Range of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw of Lots.

6. The Declared Winners Qualified to Receive Growing Amazon Daily Quiz Each ( Hereinafter Known As”Prize”)

7. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize Depending on The Requirements Prescribed Under In Theses T&C.

We Hope That This Amazon Daily Quiz Will Lucky For You.
Best of Luck.

  • Past Amazon Daily Quiz Answers

Question 1. Meaning “day” in Latin, what new name is given by Facebook to its cryptocurrency ‘Libra’?
Answer – Diem

Question 2. The World Economic Forum will hold its 2021 annual meeting in which city instead of its traditional home of Switerzland?
Answer – Singapore.

Question 3. December 6 is observed as the Mahaparinirvan Divas by millions of followers and admirers of which great Indian?
Answer – BR Ambedkar

Question 4. These mythical creatures, Found on Church buildings around the world, protect stone walls during rain. Name this creature.
Answer – Gargoyle

Question 5. Name This Character from a famous Stephen King Novel?
Answer – Pennywise 

 

Leave a Reply