Amazon Daily Quiz Answers 6th January (8AM-12PM) Play & Win 10000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz Answers for 6th January 2021. Submit Amazon Quiz Answers & Win 10000 Amazon Pay Balance for Blessed Participants in Now’s Amazon Quiz Daily contest. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of the Quiz will soon be announced on the same day at Amazon Quiz Detective Department. Employ correct answers in Amazon App to Win Amazon Quiz. Get All of the Latest Amazon Quiz Answers here. Amazon Daily Quiz is the best way to gain knowledge.

Step 1.  Download The Amazon App From Google Play Store or Apple App Store

Step 2.  Open & Sign in to the Amazon App

Step 3.  Tap On The Top Left Corner.

Step 4.  Find Programme & Features & Tap on that.

Step 5.  Then Select Fun Zone.

Step 6.  Find Amazon Daily Quiz.

Step 7.  Select the Quiz.

Step 8.  Answer All Quiz Questions Properly To Enter in Lucky Draw & Win 10000 Amazon Pay Balance

Amazon Daily Quiz Contest Details – 6th January (8 AM – 12 PM)

  • Amazon Quiz Today Prize – Win 10000 Amazon Pay Balance
  • Quiz Date – 6th Jan (8 AM-12 PM)
  • Winner Announcement – Today @ 12PM

Join Our Telegram Group  

Today’s Amazon Quiz Answers- Win 10000 Amazon Pay Balance

Question 1. Aadi Mahostav Is An ____ What in India?
Answer – Tribes Of India.

Question 2. Operation Gideon Was Failed Attemped Made By Military Comapny Silvercorp USA to Remove The President of Which of These Country?
Answer – Venezuela.

Question 3. Regarded As The Longest-Running Diseas Awareness Initiative Of Its Kind, What Day Is Celebrated Every Year On December?
Answer – World Aids Day.

Question 4. Who Is The ‘Jump Man’ In These Famous Shoes?
Answer Michel Jordan.

Question 5. Name Of This Plant-Based Dye Associated With Postive Spirits And Good Luck In Indian Culture?
Answer Henna.

Click Here to Play Amazon Quiz Now

Amazon 6th January Daily Quiz Terms & Condition – Win 10000 Amazon Pay Balance

1. This Contest has started on 6th Jan 2021 08:00:00 & will continue till same day 11:59:59 IST ( Contest Period )

2. To Be Eligible for the Contest, Throughout the Contest Phase, You Have To Sign-on Your Amazon Account. 

3. Once You Have Signed-In For Your Amazon Account. You May Engage By Adding to The Amazon Quiz Page. Where 5 Contest Posted Throughout The Contest Period.

4. Thereafter, If you Answer All Quiz Question Correctly. Then You’re Going to Be Qualified for A Lucky Draw That May be Completed a High Amount of Participants Who’ve Answers Correctly Like You.

5. The Draw Of Lots Will Be Performed At the End Of The Contest Period A Total Range of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw of Lots.

6. The Declared Winners Qualified to Receive Growing Amazon Daily Quiz Each ( Hereinafter Known As”Prize”)

7. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize Depending on The Requirements Prescribed Under In Theses T&C.

We Hope That This Amazon Daily Quiz Will Lucky For You.
Best of Luck.

  • Past Amazon Daily Quiz Answers

Question 1. Which Of These Films Is the Official entry From India in Academy Awards 2021 For the Category of ” Best Lie Action Short Films”?
Answer – Shameless.

Question 2. What Is the Capital of Denmark?
Answer – Copenhagen.

Question 3. Who Top the Forbes powerful women’s list for the 10th consecutive year?
Answer – Angela Merkel.

Question 4. Though It’s the Logo Is The Galloping Horse This Car Brand Logo Was Inspired by an Emblem on Which of These?
Answer – Fighter Plane.

Question 5. Built with a Technique known as Ashlar where stones are fitted without motor what is the ancient site called?
Answer – Macchu Picchu.

Leave a Reply