Amazon Daily Quiz Answers 7th January (8AM-12PM) Play & Win a Havells Air Oven

Amazon Quiz Answers for 7th January 2021. Submit Amazon Quiz Answers & Win a Havells Air Oven Balance for Blessed Participants in Now’s Amazon Quiz Daily contest. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of the Quiz will soon be announced on the same day at Amazon Quiz Detective Department. Employ correct answers in Amazon App to Win Amazon Daily Quiz. Get All of the Latest Amazon Quiz Answers here. Amazon Daily Quiz is the best way to gain knowledge.

Step 1.  Download The Amazon App From Google Play Store or Apple App Store

Step 2.  Open & Sign in to the Amazon App

Step 3.  Tap On The Top Left Corner.

Step 4.  Find Programme & Features & Tap on that.

Step 5.  Then Select Fun Zone.

Step 6.  Find Amazon Daily Quiz.

Step 7.  Select the Quiz.

Step 8.  Answer All Quiz Questions Properly To Enter in Lucky Draw & Win a Havells Air Oven.

Amazon Daily Quiz Contest Details – 7th January (8 AM – 12 PM)

  • Amazon Quiz Today Prize – Win a Havells Air Oven
  • Quiz Date – 7th Jan (8 AM-12 PM)
  • Winner Announcement – Today @ 12PM

Join Our Telegram Group  

 

Today’s Amazon Quiz Answers – Win a Havells Air Oven

Question 1. In Which Place… Located?
Answer – Puerto Rico…

Question 2. George Smiley Appears In Many Of the Spy Stories Of Which British Author Who Recently Passed Away? 
Answer – John Le Carre.

Question 3. Who Was Named The WTA Player Of the Year In 2020?
Answer – Sofia Khan.

Question 4. What is the Name of This Protagonist Of a Famous Japanese Anime?
Answer – Pikachu.

Question 5. Name This Statue Built As An Ode To an Indian Freedom Fighter, Which Was Unveiled in 2018?
Answer –  Statue Of Unity.

 

Click Here to Play Amazon Quiz Now 

 

Amazon 7th January Daily Quiz Terms & Condition – Win a Havells Air Oven.

1. This Contest has started on 7th Jan 2021 08:00:00 & will continue till same day 11:59:59 IST ( Contest Period )

2. To Be Eligible for the Contest, Throughout the Contest Phase, You Have To Sign-on Your Amazon Account. 

3. Once You Have Signed-In For Your Amazon Account. You May Engage By Adding to The Amazon Quiz Page. Where 5 Contest Posted Throughout The Contest Period.

4. Thereafter, If you Answer All Quiz Question Correctly. Then You’re Going to Be Qualified for A Lucky Draw That May be Completed a High Amount of Participants Who’ve Answers Correctly Like You.

5. The Draw Of Lots Will Be Performed At the End Of The Contest Period A Total Range of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw of Lots.

6. The Declared Winners Qualified to Receive Growing Amazon Daily Quiz Each ( Hereinafter Known As”Prize”)

7. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize Depending on The Requirements Prescribed Under In Theses T&C.

We Hope That This Amazon Daily Quiz Will Lucky For You.
Best of Luck.

 

  • Past Amazon Daily Quiz Answers

Question 1. Aadi Mahotsav Is An ____ What in India?
Answer – Tribes Of India.

Question 2. Operation Gideon Was Failed Attemped Made By Military Company Silvercorp USA to Remove The President of These Countries?
Answer – Venezuela.

Question 3. Regarded As The Longest-Running Disease Awareness Initiative Of Its Kind, What Day Is Celebrated Every Year In December?
Answer – World Aids Day.

Question 4. Who Is The ‘Jump Man’ In These Famous Shoes?
Answer Michel Jordan.

Question 5. Name Of This Plant-Based Dye Associated With Positive Spirits And Good Luck In Indian Culture?
Answer Henna.

Leave a Reply