Amazon Daily Quiz Answers 8th January (8AM-12PM) Play & Win 15000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz Answers for 8th January 2021. Submit Amazon Quiz Answers & Win 15000 Amazon Pay Balance for Blessed Participants in Now’s Amazon Quiz Daily contest. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of the Quiz will soon be announced on the same day at Amazon Quiz Detective Department. Employ correct answers in Amazon App to Win Amazon Daily Quiz. Get All of the Latest Amazon Quiz Answers here. Amazon Daily Quiz is the best way to gain knowledge.

 

Step 1.  Download The Amazon App From Google Play Store or Apple App Store

Step 2.  Open & Sign in to the Amazon App

Step 3.  Tap On The Top Left Corner.

Step 4.  Find Programme & Features & Tap on that.

Step 5.  Then Select Fun Zone.

Step 6.  Find Amazon Daily Quiz.

Step 7.  Select the Quiz.

Step 8.  Answer All Quiz Questions Properly To Enter in Lucky Draw & Win 15000 Amazon Pay Balance.

 

Amazon Daily Quiz Contest Details – 8th January (8 AM – 12 PM)

  • Amazon Quiz Today Prize – Win 15000 Amazon Pay Balance
  • Quiz Date – 8th Jan (8 AM-12 PM)
  • Winner Announcement – Today @ 12PM

Join Our Telegram Group  

 

Today’s Amazon Quiz Answers – Win 15000 Amazon Pay Balance

Question 1. Which Country Operated The Hayabusa2 Mission That Recently Returned To Earth With Sample From Ryugu Asteroid?
Answer – Japan

Question 2. Which Institute Of Repute is Located In a Historical Building called “Bapu Bhavan” in Pune?
Answer – National Institute of Naturography.

Question 3. What Kind of Competition in “Vendee Globe” That Happens Every 4 Years And Lasts for About 75 days?
Answer – Yacht Race.

Question 4. Which Country Is This Airline From?
Answer – Switzerland

Question 5. Also, Known as “Bibendum,” Identify This Popular Mascot for a Multi-National Company?
Answer – Michelin Man

 

Click Here to Play Amazon Quiz Now 

 

Amazon 8th January Daily Quiz Terms & Condition – Win 15000 Amazon Pay Balance

1. This Contest has started on 8th Jan 2021 08:00:00 & will continue till same day 11:59:59 IST ( Contest Period )

2. To Be Eligible for the Contest, Throughout the Contest Phase, You Have To Sign-on Your Amazon Account. 

3. Once You Have Signed-In For Your Amazon Account. You May Engage By Adding to The Amazon Quiz Page. Where 5 Contest Posted Throughout The Contest Period.

4. Thereafter, If you Answer All Quiz Question Correctly. Then You’re Going to Be Qualified for A Lucky Draw That May be Completed a High Amount of Participants Who’ve Answers Correctly Like You.

5. The Draw Of Lots Will Be Performed At the End Of The Contest Period A Total Range of 5 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw of Lots.

6. The Declared Winners Qualified to Receive Growing Amazon Daily Quiz Each ( Hereinafter Known As”Prize”)

7. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize Depending on The Requirements Prescribed Under In Theses T&C.

We Hope That This Amazon Daily Quiz Will Lucky For You.
Best of Luck.

 

  • Past Amazon Daily Quiz Answers

Question 1. In Which Place… Located?
Answer – Puerto Rico…

Question 2. George Smiley Appears In Many Of the Spy Stories Of Which British Author Who Recently Passed Away? 
Answer – John Le Carre.

Question 3. Who Was Named The WTA Player Of the Year In 2020?
Answer – Sofia Khan.

Question 4. What is the Name of This Protagonist Of a Famous Japanese Anime?
Answer – Pikachu.

Question 5. Name This Statue Built As An Ode To an Indian Freedom Fighter, Which Was Unveiled in 2018?
Answer –  Statue Of Unity.

Leave a Reply